فرارسیدن ایام مبارک فجر بر ملت بزرگ ایران بالاخص دانشگاهیان مبارک باد.

کد خبر: 17922    1397/11/13

انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است. طلیعه رهایی انسانیت از خودکامگی و استبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه‌ای است که اندیشه‌ای جز عزت اسلام در سر نداشت. ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری‌های انقلابی و حیاتبخش رهبر‌کبیر و فقید انقلاب‌اسلامی و فداکاری‌های عظیم ملت بزرگ ایران است. دهه مبارک فجر، تجلی شکوه‏مند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه‏‌ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد خدا‌خواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین‏ انداز کرد. دوازدهمین روز بهمن هر سال، شوق‌انگیزترین صفحه کتاب انقلاب، یعنی روز ورود زعیـم آگاه، حضرت امام‌ خمینی(ره) به ایران ورق می‌خورد .انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. ملت ما در عرصه‌های علمی پس از انقلاب اسلامی پیروز و سرفراز شد و در کنار این سرفرازی و پیروزی نام بلند ایران در بسیاری از عرصه‌های علمی در میان کشورهای یپیشرفته قرار گرفت. این ایام عزیز و فرخنده، فرصتی است بس غنیمت که بدانیم مرهون شهدای گرانقدر و عزیزی هستیم که درخت تناور این انقلاب با خون آنان سیراب گردیده‌است.
فرارسیدن ایام مبارک فجر طلیعه‌ی آزادی ملت و محو استبداد و واپس راندن استعمار، بر ملت بزرگ ایران بالاخص دانشگاهیان مبارک باد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10